ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TheRevelationOfMonaLisa.com! ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟ/ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΟΥ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ MONA LISA ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η MONA LISA!

Mona Lisa Code here?Διαβάστε περισσότερα για το Επαναστατικό μυθιστόρημα μου περί της ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ MONA LISA εδώ: Μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε σε άλλες κατηγορίες όπως «Συμβουλές στον Έφηβο εαυτό μου», τις Φωτογραφικές στιγμές μου από τον δρόμο, τις εφηβικές Μικρές Μήκους ταινίες που είχα την χαρά να δημιουργήσω, Κριτικές αγαπημένων μου τηλεοπτικών σειρών, λίστες με π.χ. ιδιαίτερα ηθικές ταινίες για να δείξετε στα παιδιά σας όσο μεγαλώνουν, Dreamscape φωτογραφίες από τον κόσμο, Απίστευτα ποιήματα του 11ου αιώνα από μία παλλακίδα, και μια εισαγωγή στηνFacebook  επιμέλεια σειρών και ταινιών. Ελπίζω να χαρείτε την ιστοσελίδα και να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας! Αυτό είναι για να γνωριστούμε καλύτερα! Εάν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα μάθουν την ταυτότητα της Mona Lisa, ακολουθήστε με στο Facebook μου. Διαβάστε περισσότερα για το υπό έκδοση μυθιστόρημα μου εδώ:

"Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ MONA LISA" ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ: "Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ MONA LISA. -ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ+ΔΗΜΟΣΟΦΙΑΣ" [Ιστορικό/Ρομαντικό Μυθιστόρημα]

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ MONA LISA! ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ MONA LISA!Mona Lisa Code here?

  Σας προσκαλούμε στο Polis Art Cafe, Πεσμαζόγλου 5, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στις 3μμ σε μία, λογικά, ιστορική ημέρα, όπου ο συγγραφέας θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την Αποκωδικοποίηση της περίφημης Mona Lisa του Λεονάρντο ντα Βίντσι και το γιατί αποτελεί το «μυστικό των μυστικών», όπως προτάσσει ο μύθος της! Μία υπέροχη ιστορία και μια πολυσήμαντη και τελείως άγνωστη στο σήμερα επιστημονική γνώση που μας ανοίγει πύλες γνώσης τόσο επιστημονικά, όσο και για να πετύχουμε την προσωπική μας ισορροπία κι έμπνευση, τόσο εμείς, όσο κι ολόκληρη η κοινωνία μας μεταξύ της, στα πλαίσια της έκδοσης του πρωτοπόρου κι εικονογραφημένου ιστορικού μυθιστορήματος εποχής του Φίλιππου Μαρινάκη:

«Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ MONA LISA.
Αναγένεσις Δίκαιων Ανθρώπων+Δημοσοφίας».

  Πώς συνδυάζεται το μυστικό της Mona Lisa με τους Φαραώ, τους Αρχαίους Έλληνες, τη Χριστιανοσύνη, την ολοκαίνουργια θεμελιώδη λίθο της Ψυχολογίας και το Σύστημα της Φυσικής Ισορροπίας, δημιουργώντας ως κι ένα νέο σύστημα Δημοκρατίας, τη Δημοσοφία, όπου «όλοι έχουν την εξουσία και κανένας» που, επίσης, αποκαλύπτονται;
            Ο Λεονάρντο γράφει επιπροσθέτως πως, «Όλη μας η Γνώση μας προέρχεται από τις Ευαισθησίες μας», σε μια εποχή σήμερα όπου αλληλο-συμβουλευόμαστε να τις σιγάσουμε ώστε να μην πληγωθούμε. Μήπως όμως έτσι χάνουμε όλη μας τη Γνώση; Ο κόσμος αλλάζει με νέες γνώσεις.       
  Ένα ευαίσθητο κυνήγι εσωτερικών θησαυρών γνώσης, γεμάτο αλήθεια και αποκαλύψεων μυστηρίων που μας ταλανίζουν από τη γέννηση του είδους μας, με 165 πρωτότυπες θεωρίες, χάρη κυρίως στην Πύλη της Mona Lisa, και με φάσμα από το τι ήδη γνωρίζουμε για τη μαγική Φύση του Ανθρώπου, την ολόδική μας «ανθρωπιά», και το πώς να τα βρούμε μεταξύ μας, μέχρι το πώς γεννήθηκε το Κόσμος, το χιούμορ του Θεού, το σοφό πρωτόπλαστο ζευγάρι, το γεγονός πως οι μνήμες μεταφέρονται από γενιά σε γενιά, τη Ρομποτική, τους Εξωγήινους, το πώς να προστατεύσουμε τους ευαίσθητους, μια και κουβαλούν όλη μας τη Γνώση, πώς να «υπερ-πηδάμε» κάθε εμπόδιο, και πώς να ευτυχίσουμε και πώς να εμπνευστούμε, με τη συνοδεία 350 πανέμορφων κι επεξηγημένων πινάκων και σχεδίων κυρίως του Λεονάρντο, ως μέρος της διήγησης, ενηλικίωσης και φώτισης των πρωταγωνιστών, «Αναζητητών της Αλήθειας», σε τρεις καθοριστικές εποχές. Στην Αναγέννηση, στην επανάσταση στην Αμερική και στη Γαλλία στον 18ο αιώνα, αλλά και στον 21ο αιώνα, για να συνδέσουμε τις θεωρίες με αποδείξεις, ώστε:
ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΜΕ, ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! 
Ο πρώτος στόχος είναι να μιλάμε ανοιχτά μεταξύ μας. 
        Η διαφορά τού να διαβάσεις το χειρόγραφο ή να μην το διαβάσεις, είναι ανάλογη του εάν θες να ανοίξουν τα μάτια σου ή προτιμάς να τα κρατήσεις για πάντα ερμητικά κλειστά!
  Στην εποχή της δόξας του Ναπολέοντα, στα τέλη του 18ου αιώνα στη Φλωρεντία, ο ευαίσθητος, ειλικρινείς, κωμικογράφος, εικοσιεννιάχρονος Νίκολας μαγεύεται και ταυτίζεται με το κρυφό χειρόγραφο του τελευταίου και καλύτερου μαθητή του Λεονάρντο ντα Βίντσι που αποκαλύπτει τον Ανθρωπιστή και Δάσκαλο Λεονάρντο, ζώντας τη σοφία και μαγεία του ως μέρος των περιπέτειών του, για να αποκωδικοποιήσει πρώτα τον κόσμο και μετά την επική Mona Lisa, «το μυστικό των μυστικών», μεταξύ της Φλωρεντίας και της Νέας Υόρκης του 1800, μαζί κιόλας με την ανέλπιδη βοήθεια μίας πολύ ιδιαίτερης εσωτερικής φωνής που τον οδηγεί στην αποκωδικοποίηση της Mona Lisa! Πώς γνώριζε η εσωτερική του φωνή για τη Mona Lisa, όταν κανείς δεν την έχει αποκωδικοποιήσει;
  Οδηγώντας τον κάθε αφοσιωμένο «Αναζητητή της Αλήθειας», ως και στη Φώτιση ή στην τηλεμεταφορά του στο κέντρο του Κόσμος με τα μάτια ανοιχτά, ξυπνώντας ως και το Τρίτο του Μάτι, δημιουργώντας και μια νέα θεωρία για τη γέννηση του Σύμπαντος! Πόσο μακριά πάει η αποκωδικοποίηση της Mona Lisa; Ας προετοιμαστούμε...

Είναι ο 21ος αιώνας η κατάλληλη εποχή;
Εάν το μήνυμα γίνει αντιληπτό, τότε έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

 Δεν προϋποθέτει καμία ιδιαίτερη γνώση για τον Λεονάρντο ή την Αναγέννηση ή το Σύμπαν ή το Τρίτο Μάτι ή τους Φαραώ ή τον Πλάτωνα και τα δικά τους αινίγματα που επιλύονται μερικώς εδώ, μια και συμπεριλαμβάνονται στο μυθιστόρημα:  

«Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ MONA LISA. Η Αναγένεσις Δίκαιων Ανθρώπων + Δημοσοφίας

Παρουσίαση: Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, στις 3μμ, στο Polis Art Cafe, Πεσμαζόγλου 5, κοντά στην Ομόνοια.

Έκδοση: Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη τη χώρα.

Ηλεκτρονική Έκδοση: Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, σε Amazon, Barnes & Nobles, Ibooks & Blurb.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΜΕ!

Το μυθιστόρημα θα είναι διαθέσιμο στις 25 Οκτωβρίου του 2018.

Ελληνικά:
Βιβλίο
Kindle Ready (azw3)
Ελληνικά:
E-book (epub)
Ελληνικά:
Βιβλίο
E-book (pdf)
Ελληνικά:
E-book (pdf)
E-book (epub)


English:
Printed Book
Kindle Ready (azw3)
English:
E-book (epub)
English:
Printed Book
E-book (pdf)

English
E-book (pdf)
E-book (epub)

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ MONA LISA ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ;

Click to watch   Προσωπικά, μου έκανε τεράστια εντύπωση πως όντως κρύβει ένα τεράστιο μυστικό και δεν είναι ένας ακόμα μύθος για λαϊκή κατανάλωση. Κι όμως, υπάρχει κλειδί στην τέχνη, φιλοσοφία κι επιστήμη του Λεονάρντο ντα Βίντσι!
             Είμαι βέβαιος πως αυτή είναι η αποκωδικοποίηση της Mona Lisa που ενστικτωδώς περιμέναμε, όχι μόνο διότι μια μικρή και μυστηριώδης φωνή μέσα μου με οδήγησε στην κατανόηση της Mona Lisa, αλλά και επειδή σίγουρα δημιουργεί νέα δεδομένα, ενώ ο μεγαλοφυείς Λεονάρντο ντα Βίντσι έχει αφήσει πίσω τουλάχιστον οκτώ ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν την αποκωδικοποίηση της πέρα από κάθε αμφιβολία, διότι ήθελε να είμαστε βέβαιοι για την ιστορία και άγνωστη στο σήμερα επιστήμη που θέλει απλόχερα να μεταδώσει στην κατάλληλη εποχή.
Είναι ο 21ος αιώνας η κατάλληλη εποχή;
Εάν το μήνυμα γίνει αντιληπτό,
τότε έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου.
.


"Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ MONA LISA" ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2000 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ

Click to watch"Όντας στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους, ο απόφοιτος του Χάρβαρντ συμβολιστής Ρόμπερτ Λάνγκντον δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, ο πλέον έμπειρος έφορος του Λούβρου έχει δολοφονηθεί μέσα στο μουσείο. Δίπλα στο νεκρό σώμα η αστυνομία βρήκε ένα πολύπλοκο αίνιγμα. Στην προσπάθεια επίλυσης του ο Λάνγκντον  απρόσμενα ανακαλύπτει πως όλα οδηγούν σε μία σειρά στοιχείων, κρυμμένα στα έργα το Ντα Βίντσι... στοιχεία διαθέσιμα για όλους να δουν... κι από την άλλη ιδιοφυέστατα κρυμμένα από τον Λεονάρντο.
Ο Λάνγκντον ενώνει τις δυνάμεις του με μία χαρισματική Γαλλίδα κρυπτολόγο, Σόφι Νεβό, και μαθαίνει πως ο νεκρός έφορος ήταν αναμιγμένος στην Priory of Sion- μία αληθινή μυστική κοινωνία που απαριθμούσε ως μέλη της τον Ισαάκ Νεύτον, τον Μποτιτσέλι, τον Βίκτωρα Ουγκό, και τον Ντα Βίντσι, ανάμεσα σε πολλούς άλλους. Ο έφορος του Λούβρου έχει θυσιάσει τη ζωή του για να προστατεύσει το πιο πολύτιμο στοιχείο της σέκτας του : η τοποθεσία ενός ιδιαιτέρως σημαντικού θρησκευτικού απολιθώματος, κρυμμένο για αιώνες.
Σε μία χωρίς ανάσα κούρσα στο Παρίσι, το Λονδίνο και μακρύτερα ο Λάνγκντον και η Νεβό, ταιριάζουν τα μυαλά τους με έναν απρόσωπο πρόσωπο εξουσίας που εμφανίζεται να εργάζεται για την Opus Dei, μία μυστική σέκτα του Βατικανού που πιστεύεται πως είχαν για πολύ καιρό συνωμοτήσει για να αρπάξουν το μυστικό της  Priory. Εκτός κι ο Λάνγκντον κι η Νεβό μπορούν να επιλύσουν το αίνιγμα έγκαιρα, το μυστικό της Priory- και μία εντυπωσιακή ιστορική αλήθεια- θα χαθούν για πάντα."
  Σε μια αναζωογονητική μίξη αμείλικτης περιπέτειας, γνωστικής ίντριγκας, οξεία σκέψη και εμπεριστατωμένη μελέτη, ο συμβολιστής Ρόμπερτ Λάνγκντον (τον πρωτογνωρίσαμε στο επιτυχημένο βιβλίου του Νταν Μπράουν «Άγγελοι και Δαίμονες») είναι πιστός στην έρευνα του για την Αλήθεια.  Ο Κωδικός ντα Βίντσι πούλησε περισσότερα από 100 εκατομμύρια βιβλία και είναι από τα πιο επιτυχημένα βιβλία στην Ιστορία μας.
  Η Αποκάλυψη της Mona Lisa δίνει μια διαφορετική εκδοχή και για τον Μυστικό Δείπνο του Λεονάρντο και ποιος καθόταν δίπλα στον Χριστό, σε σχέση και με την ολοκαίνουργια αποκωδικοποίηση της Mona Lisa και τη Βίβλο.
daNBROWN.COM

The Catcher in the Rye [Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΣΙΚΑΛΗΣ] [J. D. Salinger]

Click to watch

Ω... το πρώτο που θέλετε μάλλον να γνωρίζεται είναι το που γεννήθηκα και πως ήταν τα χάλια παιδικά μου χρόνια, και πως οι γονείς μου ήταν απασχολημένοι και όλα πριν με γεννήσουν, και όλα αυτά τα Ντέιβιντ Κόπερφιλντ κάπως σκατά, αλλά δεν νοιώθω να μπω πιο βαθιά, εάν θέλετε να γνωρίζεται την Αλήθεια. Καταρχήν κάτι τέτοια τα βαριέμαι και κατά δεύτερον οι γονείς μου θα πάθαιναν κανά δύο αιμορραγίες ο καθένας, εάν έλεγα οτιδήποτε ιδιαίτερα προσωπικό γι'αυτούς....

 Ο Χόλντεν Κόλφιλντ είναι 16, μόλις αποβλήθηκε από το σχολείο του και ω Χριστέ μου πόσο λέει ό,τι σκέφτεται. Εκθέτει την υποκρισία και την ενήλικη προσαρμοστικότητα, όπως και του αρέσει να παίζει με την μικρή του αδερφή που πολύ συχνά αποκαλεί «μεγάλη Φοίβη», χάρη στους παραπάνω λόγους. Το σταθερό κι αδάμαστο πνεύμα του και η οξυδέρκεια του στις παρατηρήσεις του για τους ανθρώπους και την κοινωνία μας είναι άνοιγμα ματιών για τους εναλλακτικούς ανθρώπους.
  Ο Χόλντεν είναι πάνω-κάτω ο ίδιος ο Σάλιντζερ και η δεκαεξάχρονη ματιά του στον σύμπαν των ενηλίκων. Κοφτερός και μυαλωμένος για να πω το ελάχιστο, αυτή είναι η σκέψη μίας ιδιοφυίας. Μπορείς να το διαβάσεις ως μία αστεία εφηβική ιστορία, ή μπορείς να κολυμπήσεις στα εκατομμύρια στοιχεία που παραθέτει ο Σάλιντζερ, στην αναζήτηση για τη συνολική εικόνα της κοινωνίας μας. Προτείνεται να το διαβάσετε στην αρχική του γλώσσα, μιας και τα Αγγλικά του Σάλιντζερ είναι όσο κοντύτερα γίνεται στην τελειότητα. Αυτό είναι ένα βιβλίο που έχει αλλάξει τη ζωή σε όχι και τόσο λίγους. Πρώτα το διάβασα σε γυρίσματα για να παράξω μία μικρού μήκους (ευχαριστώ άπειρα Σαμ), το πρώτο συναίσθημα ήταν «Ω Θεέ μου! Δεν είμαι μόνος μου!» (και ναι, είναι είκοσι χρόνια πριν το OMG). Μετά που διάβασα τη δέκατη σελίδα απλά έτρεξα σπίτι μου και το αγόρι έγραψε τις παρατηρήσεις του για τον κόσμο μας και δεν έχει σταματήσει από τότε. [duh]

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ